Условия за ползване

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между FREYAMOD.COM . (наричан по-долу ПРОДАВАЧ) от една страна и потребителите(КЛИЕНТИТЕ) на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн FREYAMOD.COM (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на FREYAMOD.COM (с изключение на линка към настоящите "Общи условия") се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия".


РЕГИСТРАЦИЯ

Можете да поръчате от FREYAMOD.COM като гост или като регистриран потребител. За да се регистрирате трябва да изберете уникално потребителско име или и-мейл адрес и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката – ако това е необходимо. При маркиране на полето "Съгласен съм с "Общите условия"”, Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате че сте запознат и приемате настоящите условия.


ПОРЪЧКА

Можете да поръчате от FREYAMOD.COM 24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. Всички поръчки направени до 14ч. се обработват и изпращат във същият ден. Всички поръчки направени след 14ч. се обработват и изпращат на следващият работен ден. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите, които сте избрали както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез имейл за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка. Потвърждаването на всяка ПОРЪЧКА става чрез имейл, с което поръчката се счита за активна и постъпила за обработка. В случай, че има проблем с наличностите по Вашата поръчка Наш оператор ще се свърже с Вас за уточнение. Във всеки един момент можете да проверявате статуса на Вашата поръчка във Вашият профил в FREYAMOD.COM


ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти които сте поръчали, плюс цената за доставка,която е 5.00 лв.за всички населени места .


ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

Поръчките се доставят до 2 ( два) работни дни от момента на потвърждаването им(забавяне до 4 (четири ) работни дни може да има за отдалечени населени места).


ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Възможни проблеми при осъществяване на поръчката: • Един или повече от поръчаните артикули не е наличен: при такива обстоятелства представител на FREYAMOD.COM ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове. • Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен • Погрешен телефон за връзка с клиента


МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

• Наложен платеж (при получаване на стокaта) – плащате цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката

• Плащане с paypal(това е плащане с банкова карта,за което се изисква да имате създаден профил в системата на paypal.


ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

• Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.

• Разходите по транспорт и доставка на отказаните продукти са за сметка на клиента.


РЕКЛАМАЦИЯ

Рекламация на стока може да се направи в случаите,когато: - стоката има фабричен дефект - стоката не отговаря на обявеният размер - изпратен е грешен артикул в тези случаи е необходимо да се свържете с нас на …email…………………или на 088331900 и да заявите,че желаете връщане на стоката. Връщането трябва да се извърши до нашия магазин (наш служител ще Ви информира за точният адрес),и то е за сметка на клиента.След получаването и констатирането на дефекта или несъответствието,в срок от 14 (четиринадесет) работни дни, считано от датата на получаване на върнатата стока, ще Ви бъде изплатена сумата. В тези случаи транспорта е за сметка на FREYAMOD.COM

•Артикули от раздел "БЕЛЬО" (като чорапогащници, бикини, боксери, танги, слип, боди и комплекти включващи такива) и Бански костюми не подлежат на връщане. Изключение правят случаите, в които е получен грешен или дефектен продукт.


ПРОЦЕДУРА ПРИ ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

- Свържете се с нас на посочените телефони или чрез имейл на …email……….. или на 0883331900, за да ни уведомите, че искате да върнете поръчани от Вас артикули. - Наш представител ще Ви посочи адрес, на който да ги изпратите. - След като ги получим, ние ще се свържем с Вас на посочения от Вас телефон за да уточните по какъв начин да Ви бъде възстановена сумата. Вариантите са следните: - По Ваша банкова сметка - Наложен платеж по Спиди или Еконт

• Възстановяването се осъществява в рамките на 14 работни дни, считано от датата на получаване на върнатите от Вас артикули. Върнати пратки с наложен платеж без съгласието на FREYAMOD.COM , няма да бъдат приемани. Върнати пратки и наложени платежи, изпратени с куриеска фирма, различна от Спиди или Еконт, влизат в нарушение на Общите условия на FREYAMOD.COM и няма да бъдат приемани!


СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

За всякакви въпроси,неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания,може да се свържете с нас на посочените телефон и e-mail за връзка.